Worstenbroodactie – info leden

“Hoeveel kun jij verkopen?”

Worstenbroodactie

Volley Tilburg organiseert jaarlijks een worstenbroodactie. Naast de standaard worstenbroodjes kunnen er dit jaar ook vegan worstenbroodjes, kip halal worstenbroodjes, bolussen, witte en bruine broodjes besteld worden! De heerlijke worstenbroodjes en bolussen worden gebakken door Meesterbakker van Iersel. Ze worden verkocht om extra inkomsten voor de club te genereren.

Beloning Volley Tilburg Kids en Jeugd

Volley Tilburg Kids en jeugdleden hebben van hun trainer een bestellijst ontvangen. Zij kunnen zelf een leuke beloning verdienen als ze veel zakken verkopen. Verkopen ze voor € 50,- of meer, dan kunnen ze er zelf een leuke beloning mee verdienen. Verkopen ze voor € 50,-, dan verdienen ze € 2,-. Voor elke € 10,- extra ontvangen ze € 0,40 extra. Een extra bestellijst kan via de knop worden gedownload.

Als je alle bestellingen verzameld hebt, vul je uiterlijk vrijdag 3 december de totaalbestelling in op www.volleytilburg.nl/winkel. Kies vervolgens voor ‘Afhalen T-Kwadraat’ en kies voor ‘contant betalen’. En mail daarna een foto/scan van de hele lijst naar worstenbroodactie@volleytilburg.nl.

Losse bestellingen digitaal indienen

Je bestelling vul je uiterlijk maandag 6 december in op de winkel via www.volleytilburg.nl/worstenbroodactie. Bij het bestellen kun je ervoor kiezen om direct met iDeal te betalen of contant te betalen bij het afhalen. Vul hier ook je afhaallocatie in.

Taart voor degene die de grootste bestelling plaatst.

Maar niet alleen de Volley Tilburg Kids en jeugd kunnen iets aan de actie verdienen. Voor degene die buiten de jeugd de grootste bestelling in de webwinkel plaatst stelt Meesterbakker van Iersel een taart ter beschikking.

Ophalen

De bestelling kun je op zaterdag 11 december tussen 10.00 en 12.00 uur ophalen in de Reeshof (Schoonhovenerf 8) of tussen 10.30 en 17.30 uur in T-Kwadraat.

Heb je vragen?

Mail naar worstenbroodactie@volleytilburg.nl