Worstenbroodactie

“Het leven van een Volleyballer gaat door de maag”

Worstenbroodactie

Volley Tilburg organiseert jaarlijks een worstenbroodactie. Dit jaar is er nog meer keus! Naast de standaard worstenbroodjes kunnen er dit jaar ook vegan worstenbroodjes, kip halal worstenbroodjes, bolussen, witte en bruine broodjes besteld worden! De heerlijke worstenbroodjes en bolussen worden gebakken door Meesterbakker van Iersel. Ze worden verkocht om extra inkomsten voor de club te genereren. Dit jaar kun je alleen via I-Deal betalen en zijn er drie ophaalpunten in Tilburg (Schoonhovenerf 8, Grevenbichtstraat 98, Kard. Alfrinkstraat 51 op zaterdag 12 december van 11:00 tot 14:00) of je kunt je bestelling laten bezorgen in Tilburg op zaterdag 12 december tussen 11:00 en 14:00 voor €2,00.

Worstenbrood Winkel

Beloning Volley Tilburg Kids en C-jeugd

Volley Tilburg Kids en C-jeugdleden hebben van hun trainer een bestellijst ontvangen. Zij kunnen zelf een leuke beloning verdienen als ze veel zakken verkopen. Verkopen ze voor € 50,- of meer, dan kunnen ze er zelf een leuke beloning mee verdienen. Verkopen ze voor € 50,-, dan verdienen ze € 2,-. Voor elke € 10,- extra ontvangen ze € 0,40 extra. Een extra bestellijst kan indien wenselijk hier worden gedownload.

Beloning beste verkoper van de vereniging

Maar niet alleen de Volley Tilburg Kids en C-jeugd kunnen iets aan de actie verdienen. Voor de beste verkoper van de vereniging buiten de Volley Tilburg Kids en C-jeugd stelt Meesterbakker van Iersel een taart ter beschikking. Attendeer anderen op de actie, dan kunnen zij bij het invullen van de bestelling jouw naam doorgeven. Des te meer kans maak jij op die overheerlijke taart! Wil je gebruik maken van een bestellijst om zelf alle bestellingen te verzamelen, klik dan hier.

Bestellijst digitaal indienen

Als je alle bestellingen verzameld hebt, vul je uiterlijk vrijdag 4 december de totaalbestelling in op www.volleytilburg.nl/winkel Hier kun je de gehele bestelling betalen en de afhaallocatie aangeven. Dit jaar kom je zelf in 1 keer de gehele bestelling ophalen, of laat je hem bezorgen. Degene die rechtstreeks bij jou heeft besteld kan deze keer niet zelf de bestelling komen ophalen. Aan de Volley Tilburg Kids en C-jeugd vragen we om, nadat je hebt besteld en betaald, een foto/scan van de hele lijst te mailen naar worstenbroodactie@volleytilburg.nl.

Ophalen & Bezorgen

De bestelling kun je op zaterdag 12 december tussen 11.00 en 14.00 uur ophalen op de locatie die je hebt aangegeven of laten bezorgen (alleen in Tilburg). “

Heb je vragen?

Mail naar worstenbroodactie@volleytilburg.nl