VolleyTilburg

ons aanbod

Binnen Volley Tilburg hebben wij een hoop variatie in ons aanbod. Van Volley Tilburg Kids tot zitvolleybal, van senioren tot recreanten, Volley Tilburg biedt het aan!

Volley Tilburg Kids

Volley Tilburg Kids is voor onze allerkleinste talenten. Vanaf 5 tot 11 jaar kun je het volleybal leren volgens de Cool Moves Volley (CMV) methode. Stap voor stap gaan we spelenderwijs de kinderen het volleybalspel leren, zodat je als je 11 of 12 jaar bent klaar bent om in de C-jeugd in te stromen. Bij Volley Tilburg Kids trainen we vroeg op de avond 1 of 2x per week. Naast het trainen kun je ook deelnemen aan de competitie. De competitie wordt met alle verenigingen uit de nabije regio gespeeld op 8 zondagen, dus ongeveer 1 x per maand. Natuurlijk organiseren we naast het volleybal ook allerlei activiteiten voor onze talenten zoals een jeugdkamp, een jeugdkijkdag en diverse andere activiteiten.

VolleyTilburg Kids

ABC-Jeugd

Bij de ABC-Jeugd ga je spelen vanaf 12 tot en met ongeveer 17 jaar. In de jeugd speel en train je in een team van 8 of meer spelers. Je krijgt hier een trainer die je het volleybal verder leert.  Trainen doe je 1 of 2 keer per week in de beschikbare trainingslocaties, dit kan van jaar tot jaar anders zijn. Competitie wordt gespeeld op zaterdagen in Topsporthal T-Kwadraat. Voor de competitie heb je wel een competitieshirt en broekje nodig. Op de competitiezaterdagen spelen alle jeugd en senioren hun thuiswedstrijden in T-Kwadraat. Ook kijken we elk jaar of we een aantal teams kunnen afvaardigen voor de bekerwedstrijden en open Nederlandse Jeugdkampioenschappen. Natuurlijk is er voor de ABC-Jeugd ook van alles naast het volleybal te doen, zoals een jeugdkamp en natuurlijk ook een aantal keer per jaar een Volley Tilburg thema feest!

Senioren competitie

De meeste teams spelen in de senioren competitie. Ben je de ABC ontgroeid door je leeftijd of talent? Dan speel je in de senioren competitie. Bij de senioren competitie train je vaak 2x in de week en speel je competitiewedstrijden op je eigen niveau tegen tegenstanders uit de regio tot soms wel landelijk, afhankelijk van je niveau. Onze top teams bij de dames en heren spelen het één na hoogste niveau van Nederland, de topdivisie! Met 17 dames en heren teams van verschillend niveau spelen wij de competitiewedstrijden in onze thuis sporthal T-Kwadraat. Op deze thuisdag speelt ook onze ABC-Jeugd haar wedstrijden, waardoor we meer dan 30 teams in actie zien komen op een zaterdag! Een gezellige zaterdag waar we elkaar ontmoeten en een drankje kunnen nuttigen na de wedstrijd en kunnen genieten van de topwedstrijden van heren 1 en dames 1 aan het begin van de zaterdagavond. Kom maar eens langs om de sfeer te proeven!

Zitvolleybal

Heb je een beperking of een blessure waardoor staand volleyballen niet meer gaat? Kom dan zitvolleyballen! De zitvolleyballers spelen op een kleiner veld met 6 spelers, zowel dames als heren gemixt. Ons eerste zitvolleybal team speelt het hoogste niveau in Nederland, de eredivisie. Daarnaast hebben we nog een trainingsgroep waar je kunt aansluiten. Alle zitvolleyballers trainen 1 keer in de week en spelen op zaterdag hun competitiewedstrijden. Kom gerust een keer vrijblijvend meedoen!   

Zitvolleybal

Recreanten

Recreatieve spelers kunnen aansluiten bij één van de teams binnen Volley Tilburg. We hebben verschillende beginners en gevorderden teams. Wil je graag competitie spelen kan dat ook in de recreatie competitie op dinsdagavond in sporthal T-Kwadraat. Je speelt dan tegen diverse andere teams uit de regio je competitiewedstrijden. Natuurlijk is alleen trainen bij één van de andere groepen ook mogelijk.

Masters

Heb je ooit op niveau gespeeld en wil je weer volleyballen? Sluit dan aan bij het Masters Dames team. De Masters competitie wordt op een door de weekse avond gespeeld. Het niveau is ongeveer 1e klasse/promotieklasse. Op dit moment is er alleen een Masters dames competitie.

Interesse?

Je bent van harte welkom om gratis drie keer mee te doen voordat je beslist om lid te worden! Klik op de button om je in te schrijven voor een proeftraining!