Volley Tilburg Festival

Ook dit jaar organiseren we weer het VOLLEY TILBURG FESTIVAL als afsluiting van het seizoen op 7 mei. Op de velden van Beach Tilburg en het terrein van BeweegR zijn er allerlei activiteiten voor leden en supporters van Volley Tilburg. Voor elk wat wils. Schrijf je snel in om gezellig mee te eten, voor het king of court toernooi en/of voor de volley kids activiteiten. Voor alle andere activiteiten is inschrijven niet nodig. Er zijn een paar velden beschikbaar om vrij te spelen van 14:00 tot 18:00, je kunt meedoen met zitvolleybal van 14:00 tot 16:00 en er is een photobooth waar je weer de leukste foto’s kunt maken. ’s Avonds huldigen we de kampioenen en zetten we onze vrijwilligers in het zonnetje voor alles wat ze voor de club doen. Daar wil je bij zijn!!! We zien iedereen graag op 7 mei.

VT Kids Activiteiten (inschrijving gesloten):

Van 14:00 tot 16:30 uur zijn er superleuke activiteiten. De volleybalbus komt: er is bijvoorbeeld een hindernisbaan, een springkussen en je kunt meten hoe hard je kunt smahsen. Ook is er een veld beschikbaar om lekker te volleyballen.

Iedereen die lid is van Volley Tilburg mag meedoen. Maar ook vriendjes en vriendinnetjes, broertjes, zusjes en kinderen van leden  zijn van harte welkom. Schrijf je wel allemaal even in! Dit kan tot 22 april. Deelname is gratis.

King Of The Court (inschrijving gesloten):

Van 14:00 tot 17:00 uur organiseren we een King of Court toernooi. Dit jaar spelen we in drietallen. Zoek dus 2 medespelers (of 3, dan kun je af en toe uitrusten😊) en schrijf je snel in. Dit kan tot 22 april. Deelname is gratis en we nodigen alle leden en supporters van Volley Tilburg uit om mee te doen.

Pizza Buffet (inschrijving gesloten!):

Wil je na het toernooi, of voor het huldigen van de kampioenen en bedanken van de vrijwilligers gezellig deelnemen aan het pizzabuffet? Er is voor elk wat wils, ook vegetarisch. Iedereen is welkom om mee te eten, als je bent ingeschreven.
We starten rond 17:30 uur met het buffet.

Inschrijving is gesloten.