Het eerste herenteam kende een meer dan uitstekend seizoen. Het team van coaches Martijn Musters, Erik Kwantes en Patrick Tonnaaer werd kampioen in de topdivisie en presteerde prima in het nationale bekertoernooi. Het seizoen is echter nog niet voorbij. Komende zaterdag speelt heren 1 de laatste thuiswedstrijd tegen Peelpush (T Kwadraat, 18.00 uur) en op 29 april wordt er voor het eerst om het officiële landskampioenschap bij de amateurs gespeeld (Van der Knaaphal, Ede, 17.00 uur). Tegenstander is dan het Amersfoortse Keistad, de kampioen van de topdivisie A. Naar aanleiding van dit fraaie seizoen was in het Brabants Dagblad een interview te lezen met coaches Martijn en Erik en middenspeler Tim Swaan: https://www.bd.nl/regiosport/geen-125-000-euro-dan-geen-promotie-de-titel-verliest-bij-volley-tilburg-toch-wat-glans~a106e3a6/

Maar zoals het vaak aan het einde van een seizoen gaat vertrekken er ook mensen. Er  stoppen drie spelers, te weten midden Tim Swaan, diagonaal Rorik Vesters en libero Yannick Knechten. Van hen zal komende zaterdag op passende wijze afscheid genomen worden. De harde kern van het team gaat door, en heeft met aanvulling van een paar spelers uit de eigen jeugd of van buiten opnieuw de ambitie om ook komend seizoen weer mee te doen om het kampioenschap. Dus als jij denkt dat je dat niveau aankunt en op zoek bent naar een leuk team, kom dan een keertje meetrainen. Je kunt ons bereiken via het nummer hieronder.

Ook coaches Martijn en Patrick hebben aangegeven te stoppen, ook zij worden zaterdag bedankt voor hun bijdrage aan de successen van het team. Dat betekent verder dat heren 1 op zoek is naar een nieuwe trainer coach, die samen met Erik en manager Leon de Leijer het team wil begeleiden. Iets voor jou, dan komen we graag met je in gesprek. Je kunt contact opnemen met Leon via 06-10804215.

Deel dit bericht: