Van Eerd

Van Eerd is in 1919 opgericht als een ‘gewone’ handelsdrukkerij in de binnenstad van Tilburg. In 1977 verhuisde ‘Grafische Industrie Van Eerd’ naar de locatie waar het bedrijf nog steeds gehuisvest is. In 1960 verwelkomde de onderneming de eerste farmaceutische klant. Dat bleek zo’n succes dat werd besloten tot specialisatie in verpakkingen voor de farmacie.

Sinds 1987 bestaat het klantenbestand uitsluitend uit farmaceutische bedrijven. In de periode daarna groeide Van Eerd sterk. Zo steeg het personeelsbestand van vijftig personen in 1995 naar ruim honderd personen in 2014. Om die groei bij te benen waren meerdere verbouwingen en veel investeringen in machines, automatisering en infrastructuur noodzakelijk. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een ver doorgevoerde automatisering. Het instellen en bedienen van de machines is grotendeels geautomatiseerd, net als de bewaking van de kwaliteit.

De productie gebeurt in een tweeploegendienst. Indien nodig schakelen we over op een drieploegendienst. Alle bewerkingen worden in huis uitgevoerd, in principe besteden wij niets uit. Van Eerd is ISO gecertificeerd en is voor veel klanten ‘certified supplier’. Van Eerd gaat voor continuïteit. We zijn een betrouwbare en proactieve partner die de blik gericht houdt op de toekomst.