SMC Tilburg – Fysiotherapie

Schouderklachten tijdens serveren?
Last van je knie bij springen?
Vinger gekneusd tijdens blokken?

 

 

 

Bezoek het Volley Tilburg Inloopspreekuur!

 

Wekelijks – gedurende de competitieperiode – is er een gratis inloopspreekuur fysiotherapie bij SMC Tilburg. Freek Snels, fysiotherapeut bij Sport Medisch Centrum Tilburg, beantwoordt dan al je vragen. Het inloopspreekuur vindt plaats op donderdagen tussen 19:30 en 20:00 in behandelkamer 3 van SMC Tilburg en is toegankelijke voor alle leden van Volley Tilburg.

Waar gesport wordt, is kans op blessures. Blessures en klachten zijn vervelend, omdat ze het sporten belemmeren. Het is dan ook prettig wanneer je direct tips en adviezen kunt krijgen, zodat je zo snel mogelijk van je klacht of blessure af bent en weer lekker kan gaan volleyballen.

Heb je klachten of blessures dan kun je tijdens het inloopspreekuur gratis binnenlopen voor screening van je klacht. Freek Snels is sportfysiotherapeut en heeft veel ervaring met het behandelen van sportblessures. Hij bekijkt je klacht en samen bespreken jullie hoe deze zo snel mogelijk verholpen kan worden. Indien nodig kan direct een afspraak gemaakt worden voor een behandeling op het SMC Tilburg. De kosten voor deze behandeling vallen bij de jeugd, jonger dan 18 jaar, onder de basisverzekering. Bij sporters ouder dan 18 jaar worden de kosten gedeclareerd uit je aanvullende verzekering. Kijk dit van te voren goed na. De prognose en voortgang van de blessure kan, met goedkeuring van de sporter, gecommuniceerd worden met de desbetreffende trainer, zodat er geen misverstanden ontstaan.

SMC Tilburg is een centrum waar iedereen terecht kan voor zowel fysiotherapie als sportgeneeskunde. Het SMC Tilburg is gespecialiseerd in de behandeling van sporters van alle leeftijden en niveaus, maar ook de niet-sporters kunnen hier terecht om snel van hun klacht te herstellen.

  • Start: donderdag 28 november 2019
  • Wanneer: donderdagen tussen 19:30 en 20:00 (vakanties uitgesloten, annuleringen worden gepubliceerd op de site)
  • Waar: behandelkamer 3 (schuin tegenover de receptie)
  • Voor wie: alle Volley Tilburg leden
  • Kosten: gratis screening

 

Kijk ook op de website van SMC Tilburg : www.smc-tilburg.nl