Laden Evenementen

Bekijk alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theater voorstelling “Dat schiet lekker op zo!”

25 augustus @ 12:45 - 14:30

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders en trainers/coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op zondagmiddag 25 augustus 2019 bij Volley Tilburg te zien is. Meld je nu aan want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader / coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt. De reacties zijn zeer enthousiast!

De uitvoering op 25 augustus vindt plaats in de kantine van sporthal T-Kwadraat. De inloop is vanaf 12.45 uur, de voorstelling zelf van 13.00 tot 14.30 uur ((terwijl de kinderen kunnen meedoen aan een clinic, met heren 1. Deze start om 12.45 uur!).

De toegang is gratis. We vinden het wel fijn als je je van te voren aanmeldt, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden via: https://volleytilburg.nl/datschietlekkeropzo/

Kijk voor meer informatie op www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is de trailer te zien!

Gegevens

Datum:
25 augustus
Tijd:
12:45 - 14:30
Website:
http://volleytilburg.nl/datschietlekkeropzo/

Locatie

T-Kwadraat
Olympiaplein 383
Tilburg, Noord-Brabant 5022DX Nederland
+ Google Maps
Website:
http://volleytilburg.nl