Dit toch al bizarre seizoen kende de laatste uitwedstrijd voor heren 1 een absurd einde. In Utrecht werd bij een 2-2 stand (20-25, 25-21, 18-25 en 25-14) tegen The Smooth Brothers VV Utrecht de wedstrijd afgebroken omdat de zaal door basketballers gehuurd was. Coach Martijn Musters: “Wat een deceptie. We waren al zwaar gehavend naar Utrecht afgereisd: collega Renzo Borrani, Eddy Raaijmakers, Thomas van de Ven, Lucas Vermeulen en Rorik Vesters ontbraken om dieverse redenen. Bij aankomst werd direct gezegd “doe het aar rustig aan, de wedstrijden zijn uitgelopen”. We speelden niet onze beste wedstrijd en dan in de derde set al te horen dat de wedstrijd niet uitgespeeld kan worden. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Weer een wedstrijd niet kunnen spelen, nadat eerder Inter Rijswijk en Sovoco niet naar Tilburg kwamen. Het is niet anders. Komende zaterdag de laatste thuiswedstrijd tegen Compaen. Die willen we winnen om het seizoen nog enigszins bevredigend af te sluiten. Dan kunnen we Renzo en Lucas ook het afscheid geven dat zij verdienen.”

Martijn begon met Rogier Raemaekers (sv), Joeri Polman en Tom Chermin (pl), Thijs Princen en Tim van den Berg (mid), Gijs Moonen (dia) en Yannick Knechten als libero. De eerste set werd nog gewonnen, maar de tweede (met Niels voor Joeri, die later weer in het veld kwam voor Tom) was voor Utrecht. Set 3 werd ruim gewonnen door heren 1, maar de mededeling dat de wedstrijd niet uitgespeeld kon worden zorgde dat de focus volledig verdween. Die set werd de slechtste van dit seizoen: Utrecht won met maar liefst 25-14.

Komende zaterdag komt Compaen op bezoek in Tilburg (30 april, 18.00 uur, sporthal T Kwadraat). Dan gaat heren 1 op jacht naar een overwinning om het seizoen goed af te sluiten. En zo op waardige wijze afscheid te kunnen nemen van Renzo en Lucas.