De meeste seniorenzaterdagteams en een aantal jeugdteams hebben aangegeven eerder te willen starten met trainen. Vanaf 3 augustus wordt er getraind door deze teams in T-Kwadraat. Vanuit de overheid, NOC-NSF en de gemeente Tilburg zijn er richtlijnen/afspraken opgesteld, waaraan wij als vereniging ons moeten houden. Daarom hebben we alle afspraken rondom Corona op een rijtje gezet in dit document. Lees dit document zorgvuldig door, voordat je naar de training komt. De eerste en belangrijkste afspraak is:

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, hoesten, koorts of benauwdheid.

Houdt er rekening mee dat de gemeente Tilburg heeft besloten dat kleedkamers, douches en kluisjes gesloten blijven en dat publiek geen toegang heeft tot de accommodatie.

De Corona-afspraken zijn ook te vinden op de website www.volleytilburg.nl/corona. We zullen tijdens de zomertrainingen kijken hoe alles verloopt en zorgen dat de afspraken op de website up-to-date blijven. Heb je vragen rondom Corona? Stuur dan een mail aan corona@volleytilburg.nl.