Ook volgend seizoen gaat Dirk Sparidans de Tilburgse dames hoofdmacht weer leiden. Volgend seizoen zullen de Tilburgse dames uitkomen in de topdivisie. Dit seizoen eindigde weliswaar abrupt, maar de ploeg uit Tilburg werd in de eerste divisie op punten quotiënt eerste en dwong daarmee een plaats af in de topdivisie.

Van de selectie stopt passer-loper Femke Severijns vanwege haar studie en vertrekt spelverdeelster Maartje van Gestel. Daarnaast zal Daniëlle Remmers weer aansluiten bij de selectie van de Tilburgse dames.

Naast hoofdtrainer Sparidans en assistent Dennis Gelissen wordt de staf uitgebreid met assistent trainers Patrick Tonnaer en Joep van der Heijden. Marijn Ewijk zal de nieuwe fysieke trainer en fysiotherapeut zijn. Mental coach William Kolen en Manager Jan Westland zullen ook dit jaar weer de staf completeren. Trainer Sparidans is trots op deze uitgebreide staf en ziet het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet.

Sparidans is nog op zoek naar een nieuwe spelverdeelster, een midden aanvalster en een passer-loper. Geïnteresseerde speelsters kunnen contact opnemen met manager Jan Westland via managerd1@volleytilburg.nl