De Familie Westland heeft tijdens het Tilburgse Sportgala 2019 de prijs voor Sportvrijwilliger van 2019 gewonnen.

De familie die zich al jaren inzet als vrijwilliger is door de vakjury en stemmen van het publiek als winnaar uit de bus gekomen en mag zich Tilburgse Sportvrijwilliger van 2019 noemen. Volley Tilburg is trots dat Jan Westland, Ruud Westland, Chawa van der Jagt en Kira Westland met deze eer toekomt en feliciteren ze daarom ook van harte. Op de foto de familie Westland met de award en met wethouder sport van de gemeente Tilburg Rolph Dols.

Tijdens het Sportgala was ook het jongens CMV team onder 12 genomineerd voor jeugdsportteam, helaas ging de prijs naar de Tilburg Trappers onder 12. Natuurlijk zijn we ook trots op deze nominatie en feliciteren we Noor, Kaj, Pepijn, Jorden, Thijs, Koen en coach Martijn.

Foto: Omroep Tilburg