Volley Tilburg is een samenwerkingsverband aangegaan met BBTvolleybalschool (BeBetterTraining).

BBTvolleybalschool zal zich inzetten om de droom van Volley Tilburg verder te verwezenlijken, het verder vormgeven van de topsportlijn binnen Volley Tilburg. Daarnaast zal de breedtelijn gaan profiteren van de kennis van de volleybalschool.

De BBT volleybalschool staat onder de bezielende leiding van Ronald Lacroes, die zijn passie en ervaring inzet om de jeugd te laten groeien. De BBT volleybalschool biedt een goed trainingsklimaat waarin de individu centraal staat. Binnen de volleybalschool is aandacht voor de technische vaardigheden, maar zeker ook op mentaal vlak willen ze de jeugdspelers laten groeien.

Naast de ontwikkeling van jeugdspelers biedt de BBT volleybalschool ook de mogelijkheid om de Volley Tilburg trainers zich verder te ontwikkelen. Als trainer, assistent-trainer of stagiaire bij BBT kunnen de Volley Tilburg trainers hun trainersvaardigheden verder ontplooien.

We wensen Ronald en zijn team veel succes met de BBT Volleybalschool.